Halaman

13 Mei 2010

CrUmBLe ke ni????



Orang jahit crumble kita pun nak jahit crumble.Orang punya crumble ada klass...Kita punya crumble terbabas....tak apalah asal ada bayang2 crumble jadilah.
Layannnnnnn aje..........












4 ulasan:

BUJANG SUSAH berkata...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

vanilla popsicle berkata...

canteknya kak! :)

Kak Seha berkata...

Terima kasih sahabat sudi menjengok blog setinggan hamba.Terharu rasanya & terima kasih skali lg atas kata2 hikmah itu.....

hayatunfadzila berkata...

Assalamualaikum,

salam perkenalan,

cantiknya...crumble dgn identiti sendiri...suke tengok bunga 3d seha cantik sangat..