Catatan

Tunjukkan catatan dari 2011

Jubah simple

Imej
Assalamualaikum.......
Lamanya tak updet blog niiii.....
Biasalah bila virus2 kemalasan mula menular.....
Segala kerja2 pembinaan tergendalalah jawabnya...........
Apa-apa pun meh le cuci mata....
Jubah ini dibling2kan bahagian lengan dan pinggang....
Terima kasih kasteme dr Kuala Lumpur..........
Design simple & elegen....ya ke...


Layan jea

Imej
Assalamualaikum.... Apa khabar sahabat dan pengunjung setia blog ini.... Terima kasih kerana sudi singgah disini... Semuga anda semua sihat dan dimurahkan rezeki...Insya'allah.. Lama tak updet blog.....begitulah kehidupan.. Hidup ini sentiasa diselubungi dgn kesibukan yg entah bila akan terhenti... Kecuali bila mata sudah tertutup,nafas sudah terhenti..maka berakhirlah segala2nya.. ^ ^ ^ ^ ^ ^ Apa2 pun cuci mata dulu. Design yg biasa jea....seperti permintaan yg empunya busana ini Tak dek sedikit pun luarbiasanya... Terima kasih kepada pemilik busana ini...kasteme dr Kuantan







SimpLe Jea

Imej
Assalamualaikum.............Lagi design simple untuk cuci mata ....
Alhamdullillah hari ini cuaca cantik ...panasss elok benarlah kalau dapat jemur kain.......


Selamat Hari Raya AidiL Adha

Imej
Assalamualaikum...Selamat Hari Raya mohon kemaafan
andai ada kekasaran bahasa yg bisa menguris hati dan perasaan
siapa saja yg sudi singgah di blog ini......
Maafkan saya.




Gelap

Imej
Assalamualaikum....Apa khabar semua.Sibuk lah tu dok memanik Raya dah dekat ni ,wpun raya haji taklah sehangat raya puasa.... manik tetap manik....   Layan jea gambar gelap ni... Rumah anda tiada letrik @ letrik kena potong sbb tak bayar...hu2


SimpLe

Imej
Busana ini kepunyaan kasteme dari KL. Hanya ingin dijait bahagian leher sahaja. Asyik2 design ni aje,tak ada design lain ke Kak seha ooiii!!! Hu3... sebenarnya design ni atas permintaan tuannya, mahukan  yang simple namu tetap elegen....... Elegen ke...... ^ ^ ^ Layan Jea le

Busana Kak Ina ...KK

Imej

Busana Norkamilah... KL

Imej
Assalamualaikum......akhirnya siap juga baju ni. Sebelum raya puasa sampai nak masuk raya haji . Minta maaflah yg empunya busana ini. Apa2 pun mekacihlah sudi menunggu lama. Hanya jahitan simple aje bukannya 3D........ kalau 3D makan tahun gamaknya tukang jahit ni...he3



SimpLe CrumBLe

Imej
Assalamualaikum..............Hari ini sudah 29 Syawal Jamuan rumah terbuka masih lagi hangat. Pendek kata sebulan ni makan free jea lah..... Alhamdulillah rezeki...... ^  ^ ^ ^ ^  Layan dulu Busana ini...




Lagi Bracelet Embroidery

Imej
Assalamualaikum................. Busana Suhana Aiman Dari Beranang Selangor. Design yang sentiasa mendapat tempat dihati pengemar manik Simple & Elegen...... Cetusan idea dari Cikgu Sheik Serisulamanmanik Terima kasih Suhana.

Kastemer dari K.L

Imej

SimPLe Busana Kak Sah

Imej

Busana Kak Nor

Imej

Lagi Manik Raya...........

Imej

Busana Puan Norihan Pensyarah Maktab Batu Rakit Trg

Imej