Halaman

31 Disember 2012

Selamat Menyambut 2013

Assalamualaikum....hari ini adalah hari terakhir untuk tahun 2012.
Beberapa jam jea lagi kita akan ke tahun 2013.
Macamana dgn segala azam2 thn 2012...dah tercapai ke.
Atau sekadar angan2....
Tak payah nak menyemakkan otak kalau tak tercapai lagi biarkan...biarkan berlalu...
Sambung aje 2013 habis citer...
Jom cuci mata design simple penutup tirai 2012...



27 Disember 2012

Busana Lin Melaka

Assalamualaikum......
Busana kedua Lin dari Melaka.
Terima kasih Lin kerana suka dengan hasil kreativiti saya.
Design yg simple dan elegant... bunga2 gabungan manik dan batu2 permata.
Lin tidak berapa minat dgn design 3D dan sequin.Jadi saya mencari alternatif lain utk membling2kan busana Lin agar ianya tetap anggun dan ekslusif.Jom layan dulu busana ini................


Bahagian badan baju
  
Bahagian lengan

24 Disember 2012

Simple Design

Assalamualaikum....cuci mata dulu dengan busana simple ini. Dijahit bahagian badan baju sahaja...
Busana Puan Rosmawati dari Teluk Baru....






Busana Puan Arma KB






14 November 2012

Selamat Menyambut Awal Muharram

Assalamualaikum....apa khabar sahabat2 ku...moga kalian semua sihat alhamdullillah.
Cuti sekolah dah pun bermula boleh lah bawa anak2 pergi makan angin.Selamat bercutilah ya....
Layan dulu busana batik ini.....design simple....


08 November 2012

Busana Lin Melaka

Assalamualaikum.........
Apa khabar sahabat manik ku sekalian,..........
Apa khabar sahabat setia pengunjung blog ini.....
Walau di mana anda berada saya sentiasa mendoakan semuga kalian sihat dan sentiasa mendapat keberkatan....Insyaallah..

Jom cuci mata dgn busana Lin dari Melaka.Design crumble yang esklusif & elegant ini dihiasi dgn batu2 swarovski di bahagian lengan dan badan baju.

Terima kasih Lin kerana mempercayai saya untuk membling2kan busana anda.
 

Lengan
Bahagian badan baju

06 November 2012

Busana Puan Rosmawati Teluk Baru

Assalamualaikum.....
Layan jea busana simple ini.
Kasteme inginkan warna oren yg ketara supaya menepati temanya "Oren"  utk menghadiri majlis makan malam...katernya....
Semuga menepatilah ya...he,he,he



25 Oktober 2012

Salam Aidil Adha

Assalamualaikum............
Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha kepada semua umat islam .
Belum beraya ......
Layan dulu Busana simple& elegant ini.
Busana Staff Ambank KB.






22 Oktober 2012

Bersua kembali

Assalamualaikum......
Apa khabar sahabat manik2 ku sekalian....
Apa khabar para pengunjung setia blog ku....
Harap2 semuanya sihat dan sentiasa mendapat keberkatan dlm apa jua yg kita lakukan..insyaallah... Lamanya tak updet blog ni....
Bz tersangat bz sampai tak sempat nak updet...
Kih,kih,kih....entah apa yg di bz kan pun tak tahu....
Jom layan dulu koleksi ini...simple + kesuntukan masa...

..... Busana Staff Ambank KB....
Kasteme ini inginkan warna manik busananya sedondon dgn warna logo Ambank...hijau,kuning & merah...
Macam traffic light daaaa.....


Busana Cikgu SMKK Kubang Kerian 




 
 



23 Ogos 2012

Lagi Koleksi Hari Raya

Layan jea...sambil2 makan biskut raya tu...........


Busana Cikgu SMKK Bunga2 3D



Busana Puan Arma


Busana Staff Ambank KB


Bahagian leher
Bahagian tangan

Simple Crumble Puan Rohaya dari KL
 

Lagi Busana Puan Rohaya



Taburan Simple Kak Sah



Busana Teacher Ninie dari KL



Busana Puan Maryam