Halaman

25 Mac 2011

SaLaM JuMaaT

Askm...........SemuGa Kita Semua Sihat Alhamdullillah 
Dan Sentiasa Mendapat Keberkatan 
Dalam Apa Jua Perkara Yg Kita Lakukan...
Insyallah...

Pemilik Busana dari Pengkalan Kubur.
Inginkan 100% manik dan jurai2 katanya.
Tidak mahu dicampurkan labuci.

Faham2 jealah kita ni bukan tukang jahit yg pro.
Tak tahu nak jahit dan jurai2 yg macamana. 
Pikir punya pikir maka terhasillah sedemikian rupa 
Harap2 tu yg empunya busana ini berpuas hati...





Terima kasih Cikgu Sheik sudi terjah blog saya yg tak seberapa ni.
Meletup ke Cikgu...tapi meletup yg cikgu lagi.
Tak tercapai dek akal design2nya.....bangga saya dapat belajar dengan cikgu.


21 Mac 2011

CepaTnYa MaSa BerlaLu

Askm...kelip2 mata dah seminggu.....
begitu cepat masa berlalu......
situasi biasa bermula......
bangun2 pukul 5 dah nak gi skoloh ni.. 

Maknya macam biasa jea 
buka sekolah ke....
tutup sekolah ke....
memanik2...

Layan jea
(^_^)





Customer dr Pengkalan Kubur
Pemilik busana ini nak jahit yang simple2 aje
Yang ni pun sama jugak...simple2 aje

14 Mac 2011

Cuti SekoLah

Askm...cuti sekolah dah bermula seronoknya.
Ramai yg bercuti bawa anak2 makan angin.
Tapi kita dok umah jea siap baju yg nak memanik ni.
Tambah2 pulak cuti kita bukan byk pun 18 hari jea sethn.
^
^
^
  ^ 
^
^
^
Jom
cuci mata
^_^



Customer dr Kuantan jahit di badan baju & lengan.
Customer dr Kuantan
Cikgu Sek.Men.Kubang.Kerian.... katanya nak yg simple jea.
Baju Teh Teluk Baru
Customer Dr Pengkalan Kubur
jahit bhgian lengan & leher