07 Ogos 2015

SeLaMaT HaRi RaYa

Assalamualaikum....
Walaupun hari ni dah 23 Syawal...
Selamat Hari Raya dari saya.....
Ampun Maaf dipinta andai ada terkasar kata2 dalam leka berblog....
Berbloglah sangat..hehehehe
Cuci mata dulu busana simple jea...

 

12 Mei 2015

Kak Lin Melaka

Assalamualaikum...
Aku Tanya Apa Khabarrrr........
Aku Tanya Apa Khabarrrr......
Aku Tanya Apa Khabarrrrr Semuaaaa
Lamanya tak jengok rumah ni.
Bukan setakat sare labo..anai2 pun penuh doh...
Kali ini busana Kak Lin dari Melaka
Simple n elegent dgn renjisan swrovski.
Terima kasih Kak Lin..
Layannnn ....


03 November 2014

Busana Puan Rosmawati

Assalamulaikum...
Apa khabar semua sahabat yang sudi singgah di blog ini.
Semua sahabat sihat dan sentiasa dimurahkan rezeki...insyaallah.
Design simple dijahit bahagian lengan dan sedikit di bawah baju.
Kata yang empunya busana ini nak pergi Dinner dengan tema hijau epal.
Sedikit tampalan swarovski untuk menyerlahkan lagi busana ini....






14 Oktober 2014

Dedaun Rose Berlobang

Assalamualaikum....
Design simple dedaun rose berlobang bak kata Cikgu Sheik.
Masih mendapat tempat di hati kasteme saya...wpun sudah lama.
Direnjis dengan taburan swarosvki....menyerlahkan lagi busana ini  
Nampak lebih elegen & esklusif skali...




 

29 September 2014

SimpLe

Assalamualaikum
Baju kanak-kanak ..jahit dibahagian pinggang dan tangan.
Tambah beberapa kuntum bunga dan pearl pada bhgian leher diatas lace yg sedia ada.

 

09 September 2014

SimPle Untuk Puan Mariam

Assalamualaikum...
Baju ini sudah 2 bulan terperap dalam supit...
Kalu jeruk pauh sedap jugok buleh makey...
Design simple....gabungan swarovski + pearl...


  

05 September 2014

Salam Aidil Fitri


Assalamualaikum.........
Wpun dah terlambat Salam Aidil Fitri
Ampun dan maaf dari saya untuk semua yang tersinggah di blog ini...
Lama tak updet blog...
Agak kesibukan...
Dalam kekalutan nak menyiapkan busana kastemer...
Boleh pulak lupa nak ambil gambar bj2 yang dah siap..

Ini jea yang ingat ...huahhhhh